Training Digitaal tekenen met je Ipad & Procreate

Wil je je visuals digitaal tekenen en ze makkelijker kunnen delen en (her)gebruiken in diverse apps? Ben je op zoek naar een effectieve (en leuke) manier om je tekeningen te gebruiken? Wil je een goede basis hebben om met de app Procreate te werken? 

Ken je de basis van Zakelijk Tekenen en wil je nu leren digitaal te tekenen? Dan is deze verdiepingstraining van Buro Beeldkracht iets voor jou. 


Lees hieronder meer over de training Digitaal tekenen met je Ipad & Procreate en teken je in voor een open workshop of neem contact op voor een incompany training.
 

Wat leer je?

In deze training leer je hoe je jouw visuals op je Ipad maakt met Procreate. Ik neem je 2 ochtenden mee langs de basismogelijkheden in deze app.

Je bent een groot deel van de training aan de slag op je Ipad: digitale tekenmeters maken! Het accent in deze training ligt op het leren kennen van de app en niet op het leren tekenen. 

Door meteen aan de slag te gaan ervaar je al tijdens de training welke mogelijkheden er zijn binnen Procreate en wat voor jou lekker werkt.  

Aan het eind van de workshop ben je tal van tips rijker en ben je in staat Procreate te gebruiken voor je digitale tekeningen.

Programma

In grote lijnen ziet het programma er als volgt uit: 

  1. Kennismaken Procreate 
  2. Werken met lagen
  3. Je eigen digitale etui met stiften 
  4. Kleuren gebruiken en je eigen palet 
  5. Im- & export bestanden
  6. Knippen & plakken
  7. Workflow voor digitale plaat
  8. Digitale plaat maken 

Data

  • woensdag 11 en 18 september

Kosten

De workshop kost 419 excl. BTW. De prijs is inclusief een Eerste Hulp bij Procreate-pakket met o.a. een hand-out. De factuur dient vooraf betaald te worden. 

Praktische zaken

Voor deze training heb je een Ipad nodig met de nieuwste versie van de app Procreate. Het is fijn om met een Apple pencil te werken, maar een andere stylus kan natuurlijk ook.

Een groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers. Bij te weinig deelnemers komt de training te vervallen en overleggen we samen over een andere datum.

Deze training volg je thuis achter je PC/laptop én je Ipad. Aan je eigen tafel tekenend leer je de basismogelijkheden van Procreate kennen. We beginnen de 2 ochtenden om 9.00 en ronden af om 12:30 uur in onze virtuele trainingsruimte.

Digitaal tekenen met Ipad & Procreate